Menu

Nieuws.

Spek om Spinnen kijkt met veel trots terug op Koekoe

Spannend was het zeker, want met Koekoe is er voor een compleet ander stuk gekozen dan het publiek van ons gewend was. Tijdens de voorstellingen werd het gevoel van spelers en bestuur bevestigd, Koekoe is een goede keus geweest. De pratende koeien kregen tijdens de drie avondvoorstellingen de lachers op hun hand.

Wij zullen ons in de komende periode gaan richten op het stuk in 2020. Net als dit jaar willen wij graag weer een stuk voor ons laten schrijven. Dat proces kost tijd en daarom kan je maar zo vroeg mogelijk beginnen. Toch zal het eerst vooral nagenieten worden. Jacques d’Ancona waardeerde Koekoe met drie van de vijf sterren in het Dagblad van het Noorden.

De organisatie van een openluchtspel zoals deze is altijd een grote opgave. Zowel qua mankracht als qua financiën. Om de organisatie elke keer weer rond te krijgen zijn we afhankelijk van vrijwilligers, zonder hen is het onmogelijk. Naast de mankrachten spelen ook de financiën een grote rol. U kunt voor een het bedrag van 10 euro al (2 jaar lang!) vriend zijn. Aanmelden kan hier. Op die manier ondersteunt u onze stichting.

Wij gaan met z’n allen de komende weken flink nagenieten. Over een tijdje gaat onze blik op 2020. Dan zullen we de tuin van de Coendersborch opnieuw omtoveren. Hoe dat eruit gaat zien? Dat weet nog helemaal niemand. Laat u dus wederom verrassen door ons.